Nastavte si přesnou adresu

Abychom věděli, zda k Vám naši příručí dorazí s nákupem, musíme znát přesnou adresu.

Do města zatím nedovážíme.
Zkuste jinou adresu, nebo zanechte e-mail a my se vám ozveme jakmile spustíme dopravu ve městě .
Zboží doručíme na:

Budete nakupovat? Jsme připraveni
Chystáte-li se nakupovat, vyberte prosím kdy chcete zboží doručit. Po dobu Vašeho nákupu (60 min) pro Vás budeme rezervovat řidiče, který Vám zboží doveze.
Milí zákazníci, dnes už není možné na Kolonial.cz objednat. Spojili jsme totiž síly s Košík.cz, a to pod jedinou značkou Košík.cz. Objednejte svůj nákup už přímo na Košík.cz. Váš účet už tam čeká. :-)
Více o změně najdete na www.kolonial.cz/kosikcz.

Čerstvé maso

Připravili jsme si výběr
toho nejlepšího masíčka

Drubeží

Lehké
kuřecí

Kokodá
Hovězí

Chutné
hovězí

Bůůůů
Vepřové

Šťavnaté
vepřové

Chróó
Zvěřina

Libová
zvěřina

Bááá

Drůbeží

Drůbeží maso je chutné, křehké, poměrně levné a snadno se připravuje. Možná proto je oblíbené po celém světě. Dobré drůbeží maso by mělo být oblé, pevné a mělo by svěže vonět.

Co se hodí k drůbežímu masu?

Kardamon, paprika, zázvor, citrusová šťáva, jogurt, bílé víno

Prsa

Prsní řízky

Libové, chutné masíčko, které se skvělé hodí na smažení či ke grilování.

Koupit

Hřbety

Z drůbežích hřbetů si můžete připravit vynikající domácí vývar.

Koupit

Křídlo a střed

Křídla

Grilovaná či pečená křidýlka nejlépe chutnají, pokud je předem naložíte do marinády.

Koupit

Noha

Spodní a horní stehna

Grilovaná či pečená křidýlka nejlépe chutnají, pokud je předem naložíte do marinády.

Koupit

Zadní čtvrtky

Pokud máte chuť na lahodnou drůbeží pečínku, zadní čtvrtka bude vaší favoritem.

Koupit

Hovězí

Hovězí dobytek byl díky své velikosti odpradávna symbolem bohatství a síly. Kvalitního hovězí je typické svou tmavě červenou barvou, která značí, že je dobře vyzrálé.

Co se hodí k hovězímu masu?

Černý pepř, estragon, chilli, koriandr, křen, lanýže, hořčice, Křen

Přední čtvrtka

Hovězí krk

Na krku se nachází maso maličko hrubších vláken, které je vhodné pro přípravu vynikající sekané či chutného gulášku.

Koupit

Falešná svíčková

Tuto přezdívku si vysloužila hovězí plec, protože svým tvarem připomíná hovězí svíčkovou. Křehké maso ideální na vaření, dušení, špízy, tatarský biftek apod.

Koupit

Hovězí kližka

Jedná se o nezvykle šťavnaté, prorostlé masíčko s výraznou chutí, které je skvělé na guláš.

Koupit

Hovězí husička

Hovězí husička je extrémně libový kousek masa. Svým tvarem nápadně připomíná vepřovou panenku. Často se z ní dělají minutky, tatarák, carpaccio či špízy.

Koupit

Střed s roštěncem

Roštěněc

Šťavnaté, prorostlé masíčko nebývale výrazné chuti. Výborné je pečené, v omáčce i na grilu.

Koupit

Hovězí svíčková

Bez pochyby nejkvalitnější masíčko předurčeno k těm nejlepším pokrmům. Nejen k přípravě luxusní svíčkové či tataráku.

Koupit

Zadní čtvrtina

Zadní kýta

Šťavnaté, prorostlé masíčko nebývale výrazné chuti. Výborné je pečené, v omáčce i na grilu.

Koupit

Bok a pupek

Hovězí pupek

Šťavnaté masíčko vhodné třeba na přípravu excelentního vývaru.

Koupit

Vepřové

Vepřové maso je po staletí oblíbenou pochoutkou. Dnešní produkce vepřového představuje téměř dvě miliardy zvířat ročně.

Co se hodí k vepřovému masu?

Sójová omáčka, muškátový oříšek, pórek, šalvěj, ústřicová omáčka

Přední čtvrtka

Vepřová plec

Univerzální, chuťově výborné masíčko vhodné téměř na cokoliv. Na Čevabčiči. Špízy. Guláš. Pečení.

Koupit

Vepřová krkovice

Šťavnaté masíčko s výraznou chutí. Skvělá je na řízky, do trouby i na gril.

Koupit

Střed

Vepřová panenka

Jedná se o nejchutnější kousek vepřového masa. Je krásně libové a hodí se např. na přípravu minutek.

Koupit

Vepřová pečeně

Kvalitní vepřové masíčko, ze kterého bude šťavnatý obalovaný i přírodní řízek, roláda i grilovaný stejk.

Koupit

Vepřová játra

Výrazná chuť vepřových jater vás ohromí zejména v chutné omáčce či na grilu.

Koupit

Bok, břicho a žebra

Vepřový bok s žebry

Bůček je krásně voňavé, syté a šťavnaté masíčko. Ideální na pečení, dušení, roládu i na mletí.

Koupit

Zadní čtvrtka

Vepřová kýta

Maličko sušší libové maso, které se výborně hodí na grilování, dušení i smažení.

Koupit

Vepřové koleno

Vepřové koleno je lahoda. Výborné je vařené i pečené.

Koupit

Zvěřina

Maso divoké zvěře je charakteristické minimem tuku. Veškerý tuk bývá na povrchu masa, takže je velmi snadné ho případně odstranit.

Co se hodí k masu zveře?

Zázvor, jalovec, whisky, čokoláda, muškátový květ, zelí, granátová jablka

Jeleni a srnky

Jedná se o výtečné masíčko s výraznou chutí a maximální libovostí. Ideální na gril či do guláše.

Koupit

Divočák

Maso kance a divokých prasat je tmavé a libové. Čím je mladší, tím je chuťově také křehčí. Skvěle se hodí na guláš.

Koupit

Křepelka

Křepelka má velice jemné, chuťově neodolatelné masíčko, které chutná nejlépe dozlatova upečené

Koupit

Pštrosí maso

Dietní pštrosí maso se vyznačuje zejména svou křehkostí a šťavnatostí. Výborné je na vaření, dušení i pečení, nejvýtečněji však chutná grilované.

Koupit